Annons

Annons

Motgångarna har lärt mig att uppskatta livet fullt ut

Dela
(0)

TV-programledaren Marianne Rundström är populär hos tittarna och många kolleger ser henne som en förebild. Själv menar hon att hon helt enkelt är sig själv i rutan.

– Jag blir sällan nervös, inte ens när jag träffar tuffa politiker. Jag är mån om att behandla alla lika oavsett om de är ministrar eller städare, berättar hon i Hemmets Veckotidning nr 36.

Annons

Hon stortrivs med att sitta i SVT:s morgonsoffa – arbetsdagen börjar klockan fyra.

– Men å andra sidan slutar jag strax efter lunch och har resterande dagen på mig att göra annat, säger hon och fortsätter berätta att hon gärna målar och snickrar, är en fena på att byta däck och kör en golvslip med bravur.

Sedan några år tillbaka är hon skild med tre vuxna söner. Ett nyinköpt sommarhus i Stockholms skärgård är hennes nya projekt och där pysslar hon gärna i trädgården.

Hon ser livet från den ljusa sidan och har lätt för att vända negativt till positivt. Ett synsätt som har hjälpt henne mycket sedan hon för några år sedan drabbades av reumatism. Att drabbas av sjukdom är trist men Marianne tar diagnosen med ro. Hon menar att det helt säkert kommer bättre mediciner efterhand.

– Jag vill inte ta ut några sorger i förskott. Under årens lopp har jag gått på en del smällar. Det har lärt mig att man måste ha motgångar emellanåt för att kunna uppskatta livet fullt ut, säger hon.

Foto: Stefan Nilsson


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…