Annons

Annons

Mitt kramgo’a containerfynd!

Dela
(0)

Torso

Jag har skrivit om det förr, på Loppisbloggen. Containerfynd är något som bara existerar i svenska storstäder och vackra inredningsreportage. Om man som jag kommer från landet, då gör man inga containerfynd. På landet är våra containrar fyllda med byggskrot, som gamla dörrkarmar, slitna plastgolv och kliande isolering. Idrottsloppisarna har fått möblerna och prylarna innan resten åkt i skrothögen.

Annons

Dessutom skulle det vara oerhört pinsamt att bli påkommen när man står i en byggcontainer och letar.

Men här i Kina har jag faktiskt gjort ett riktigt containerfynd. Rakt över gatan är ett gäng byggjobbare i full gång med att riva ner en gammal textilmarknad. När vi fick förbi i veckan hade de kastat ut provdockor på parkeringen. De var väldigt slitna. Men en bit in i huset skymtade jag det jag ville ha: en manlig torso i fint skick!

Jag frågade bygg-gubbarna vad den kostade, men den kostade inget.

Nu ska min provdocka prydas med julglitter.

Textilm

Under nedmontering! Höghuset längst t v tillhör vårt bostadskvarter.

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…