Annons

Annons

Mitt jobb är att vara rolig – inte snygg!

Dela
(0)

På söndag drar en ny säsong av TV-komedin Starke man igång! Då dyker Anna Blomberg åter upp i rutan som den storrökande kanslichefen Gunvor Halldén som försöker hålla ordning på Svinarps kommunalråd (spelas av Anders Jansson).

Annons

– För Gunvor är det mesta sig likt. Hon är fortfarande tillsammans med sin latinamerikan och har inga tankar på att sluta röka igen. Tyvärr råkar hon in i en konflikt på jobbet när de får en ny, ung IT-ansvarig. Hon är faktiskt på väg att bli av med jobbet, berättar Anna i Hemmets Veckotidning nr 39.

Anna slog igenom 2003 i komediserien Kvarteret Skatan, men det är som imitatör som Anna nått sin största publik. Hennes parodier på de svenska Hollywood-fruarna Anna Anka och Maria Montazami i SVT:s program Robins blev en succé som snabbt spreds på internet. Här får du ett smakprov!

Privat är Anna sambo med skådespelaren Daniel Gustavsson och de har två söner, Svante, 4, och lille Tage som fick följa med till inspelningen av Starke man.

– Tage är väldigt nöjd och tillfreds och det fungerade bra. Jag hade hjälp av en barnflicka som hämtade mig varje morgon. Jag ammade, sen gick jag tillbaka till ”kommunkontoret” och jobbade. Men nu i sommar har jag varit mammaledig, berättar Anna som också avslöjar att hon upptäckte sin fallenhet för komik när hon var jultomte…

Foto: Aftonbladet Bild, SVT


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…