Annons

Annons

Missa inte Hemmets doktorspodd!

Hemmets doktorspodd är en podd för dig som är intresserad av hälsa och medicin. Här diskuteras bland annat vanliga och ovanliga sjukdomar, behandlingar och mediciner. Vår husläkare och smärtspecialist Michael Seipel reder ut begreppen tillsammans med Hemmets hälsoredaktör Christina Mellberg. Välkomna att lyssna!

Dela
(41)

Hemmets doktorspodd

 

I Hemmets doktorspodd får du följa intressanta samtal mellan vår hälsoredaktör Christina Mellberg och Hemmets husläkare och smärtexpert Michael Seipel. Influensa, en läkares roll, fibromyalgi, smärta och värk är några av ämnena som duon kommer att prata om.

Annons

I premiäravsnittet får vi veta varför Michael tycker det är så oerhört viktigt att skapa en trygg miljö när han träffar en patient för första gången…

 

 

Klicka här för att lyssna via Itunes >>

Glöm inte att du kan prenumerera på vår podd. Då får du automatiskt alla avsnitt direkt i din mobiltelefon. Lättast är att ladda ner appen Podcast via App Store och söka på Hemmets doktorspodd.

 

Har du android? Klicka här för att lyssna >>

 

Har du något specifikt ämne du tycker att Christina och Michael borde prata om? Någon sjukdom eller medicin du är nyfiken på? Mejla oss här!

 

Läs mer:

Mår du inte bra? Fråga doktorn!

Så blir du pigg på en vecka

När citronsyran försvann blev Ida fri från sin pollenallergi 

 

Foto: Gugge Zelander


Läs mer om:

Dela
(41)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…