Annons

Annons

Min väninna flirtar med min man!

Dela
(0)

RELATIONER. Min man och jag är båda dryga 60 år och har varit tillsammans sedan vi var runt 20 år. Vi har tre barn som är vuxna och lever bra liv. Vårt äktenskap har varit i huvudsak bra men visst har vi haft lite nergångar ibland. Vi har dock aldrig varit på väg att skiljas och jag hoppas och tror inte det kommer att hända. Men nu har det ändå uppstått något som känns jobbigt. För en tid sedan lärde jag känna en kvinna genom vänner till mig och jag tyckte hon var glad, trevlig och att vi delade många intressen. Vi har därför träffats en del, både med andra tjejkompisar och ibland ensamma. För ett tag sedan bjöd jag med henne på en fest som jag och min man hade. Tyvärr blev det inte alls bra. Väninnan blev ganska berusad och flirtade nästan hela tiden med min man. Hon kom ofta fram till mig och sa att min man var så trevlig och sa att jag haft tur. Jag tyckte mest att det var väldigt pinsamt. Efter det har jag förstått att hon fått tag på min mans mobilnummer och skickat sms till honom och bilder på sig själv. Han har själv visat det för mig men skrattar mest och tycker att hon är rolig och lite galen. Men jag tycker det är allt annat än roligt. Hon kontaktar mig och vill att jag och min man ska komma till henne, men det vill jag inte. Nu behöver jag dina råd. Är jag känslig och fånig som känner så här?
Frun

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Nej, jag tycker absolut inte att du är fånig. Din väninna som du tycker om har på ett mycket fult sätt satt i gång att flirta med din man och det är inte alls okej. Även om du och din man har ett tryggt och bra äktenskap så kan sådant här bli jobbigt. Din man blir kanske lite smickrad, men han borde förstå hur jobbigt det här blir för dig. Prata med honom och beskriv hur du känner och säg att du inte vill att han skrattar bort dina känslor. Det är ändå skönt att han självmant visar din väninnas sms, och inte försöker dölja det för dig. Det hade varit värre för dig och varit mer misstänkt. Det jag också tycker att du ska göra är att prata med din väninna. Om du öppet tar upp med henne och berättar vad du tycker om hennes beteende så känns det säkert bättre för dig. Du bestämmer förstås själv om du vill fortsätta att umgås med din väninna eller inte. Riktig vänskap handlar om förtroende och man ska kunna lita på sin vän och inte vara orolig för att den är ute efter ens partner. Om du inte vill fortsätta träffa henne är det förståeligt men hon kommer att ha fått en ordentlig förklaring till varför och kommer förhoppningsvis tänka sig för i framtiden och vara mer rädd om vänskapen.

Har du en fråga om relationer? Mejla oss här! 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…