Annons

Annons

Min ena bröstvårta har blivit indragen

Dela
(0)

HUSLÄKAREN. Jag är en 51-årig kvinna som kommit in i övergångsåldern med allt vad det innebär. Något som jag undrar över är att min ena bröstvårta har blivit mer indragen och lite sned. Kan det ha samband med vad som händer i kroppen? Har känt på den och det är inget som är hårt eller gör ont. Har ammat två barn om det kan ha betydelse.
Undrande

Annons

Du ska omedelbart ta kontakt med din läkare! Din indragna bröstvårta orsakas inte av att du befinner dig i övergångsåldern eller av att du tidigare ammat två barn. Min omedelbara tanke är att den kan vara orsakad av en tumör och man måste nu undersöka detta. Att det inte känns hårt eller gör ont kan bero på att det är en tumör i tidigt skede. Det är då av allra största vikt att man får undersöka och behandla dig så fort som möjligt.

Har du en fråga till husläkaren? Mejla oss här! 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…