Annons

Annons

Caroline af Ugglas till finalen i Melodifestivalen

Det lackar mot final i årets melodifestival. Och nu är det klart att Carolina af Ugglas kommer att uppträda under finalkvällen. Sångerskan ska sjunga förra årets vinnarlåt tillsammans med en kör, skriver Expressen.

Dela
(0)

Caroline af Ugglas återvänder till Melodifestivalen. Den här gången som mellanakt i finalen, skriver Expressen. Bild: IBL

Under finalen i Friends arena ska bland andra Mariette, Benjamin Ingrosso och Robert Gustafssons Rolandz göra upp om vem som ska representera Sverige i Eurovision. Nu berättar Expressen att Caroline af Ugglas är klar för att uppträda i mellanakten.

Annons

Sångerskan ska framföra förra årets vinnarlåt ”I can’t go on” tillsammans med kören ”Gränslösa röster”. En kör bestående av asylsökande, nyanlända och svenskar som bildades för ett par år sedan.

Caroline af Ugglas har egna meriter från tävlingen. Hon har deltagit med egna bidrag tre gånger, ”Tror på dig” (2007}, ”Snälla, snälla” (2009) och ”Hon har inte”(2013).

Sångerskan, konstnären och artisten är även körledare. I den rollen har hon bland annat tagit fram idén till TV-programmet ”Körslaget” efter en amerikansk förlaga.

Rolandz är en av de tävlande i finalen. Bild: IBL Bildbyrå

Här är alla finalister i Melodifestivalen 2018

Mendez – Everyday
Renaida – All The Feels
Martin Almgren – A Bitter Lullaby
John Lundvik – My Turn
Jessica Andersson – Party Voice
LIAMOO – Last Breath
Samir & Viktor – Shuffla
Mariette – For You
FELIX SANDMAN – Every Single Day
Margaret – In My Cabana
Benjamin Ingrosso – Dance You Off
Rolandz – Fuldans

Läs mer:

Här är ALLA finalister i Melodifestivalen 2018


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…