Annons

Annons

Med snigelpost från Kina

Dela
(0)

Julkortsskick

Jo, jag har skickat julkort i år också. Jag älskar att skicka och få julkort och vägrar att gå ifrån denna tradition även om jag vet att det är dömt att misslyckas.

En liten kompis som fyllde 9 i oktober fick sitt grattiskort för någon vecka sedan. Min tyska väninnas julkort förra året kom fram i april månad.

Annons

Men ett sent julkort är väl ändå bättre, än inget julkort alls?

Om du läser min krönika i veckans Hemmets Veckotidning NR 51 (klicka här!får du veta att jag inte har något emot riktigt sena julklappar. Maken hade köpt julkaffe till mig i USA. När han kom hem gömde han min julklapp så väl att den inte hittades förrän det var dags att ta fram vårkläderna.

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…