Annons

Annons

Matjesröra i fin form

Köp färdiga tarteletter eller krustader och fyll med en härlig matjesröra!

Dela
(0)

Matjesröra i fin form

10–12 tarteletter el krustader
2 små äpplen
300 g (avrunnen vikt) matjesfiléer
4 hårdkokta ägg
3 msk inlagd kapris
2 msk fint tärnad rödlök
2 dl kesella
½ dl majonnäs

Garnering
rödlök
citronskiva
kapris
dill

Annons

Gör så här

1. Sprödvärm krustaderna enl anv på förp. Låt dem svalna. Skala och finhacka äpplena. Låt matjesfiléerna rinna av från lagen, tärna dem.

2. Skala och hacka äggen. Blanda äpple, sill, ägg, kapris, rödlök, kesella och majonnäs i en skål. Smaka av röran med salt och peppar.

Gilla Hemmets på Facebook

3. Fyll formarna med matjesröran.

4. Dekorera med rödlöksklyfta, citronskiva, kapris och dillkvist.

 

Buffén räcker till 10–12 personer

 

Läs mer

Vårens bästa buffé

Så mycket mat och dryck behövs till kalaset

Snabba sillen till midsommarbuffén

 

Av Ellinor Varady

Foto: Pontus Ferneman


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…