Annons

Annons

Mästerkocks-Klara ska bli mamma: ”Vi är superlyckliga”

Vinnaren av årets Mästerkock, Klara Lind väntar sitt första barn med sambon Cliff: "ÄNTLIGEN kan jag få berätta att jag och Cliff ska bli föräldrar i början av november".

Dela
(271)

2017 verkar bli ett fantastiskt år för nyblivna Mästerkocken Klara Lind. Under april kunde TV-tittarna se när Klara besegrade Gillis Thalbäck och kammade hem titeln Sveriges Mästerkock och nu avslöjar hon på sin Instagram att ska bli mamma:

Annons

”ÄNTLIGEN kan jag få berätta att jag och Cliff ska bli föräldrar i början av november. Idag fick vi hälsa på lillkorven som sprattlade så fint och drack jättemycket. Allting ser bra ut och vi är såklart superlyckliga. Det är så knäppt egentligen att det ligger en liten plutt där inne och skvalpar. Nu är det bara att vänta och vänta och vänta lite mer och sen kanske vänta lite till och sen får lillkorven komma till världen! Hurra för livet”

https://www.instagram.com/p/BTljVKAgXI-/?taken-by=klarasmat

Klara och pojkvännen Cliff har varit ett par i ett år men har känt varandra i elva år och har träffats mycket genom gemensamma vänner. Detta blir parets första barn.

– Vi har umgåtts väldigt sporadiskt de senaste åren. Sedan blev det vi, berättade Klara med ett leende för sajten Hänt.se.

 

Läs också: Här delar Klara Lind med sig av sina Mästerkocksrecept 

 

Text: Lina Linnros, Hänt.se 

Foto: Instagram, Evis Renander


Läs mer om:

Dela
(271)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…