Annons

Annons

Markus Aujalay i nytt program efter ”Sveriges mästerkock”

Den 11 januari är det dags för Mischa Billing, Markus Aujalay och Leif Mannerström att ta plats i rutan för ännu en säsong av "Sveriges mästerkock". Nytt för i år är det helt nya webbexklusiva programmet "Efter stängning".

Dela
(0)

Mästerkocksdomaren får ett eget webbexklusivt program som sänds efter

Mästerkocksdomaren får ett eget webbexklusivt program som sänds efter ”Sveriges mästerkock”. 

Än en gång är det dags för ett gäng matlagningsglada amatörer att försöka pröva sin lycka i det populära TV4-programmet ”Sveriges mästerkock”. Den namnkunniga juryn, bestående av Mischa Billing, Markus Aujalay och Leif Mannerström, ska än en gång bedöma mat på bästa sändningstid.

Annons

Men när mästerkocksköket stänger i rutan fortsätter tävlingen på webben.

Nytt för i år är att utslagna mästerkockarna får en andra chans i det helt nya webbexklusiva programmet ”Efter stängning”. I programmet träffar jurymedlemmen Markus Aujalay de utslagna kockarna och ställer dem inför nya utmaningar.

Gilla Hemmets på Facebook

Markus Aujalay lovar svettig matlagning med fokus på smak och snabbhet. Vinnaren står kvar för att varje vecka få möta en ny duellant. Som enväldig domare står jurymedlemmen själv.

– Det är spännande, intressant och fantastiskt roligt att möta alla matlagningsintresserade människor i programmet och få följa med på deras omtumlande resa mot sina drömmar. Jag är säker på att ingen kommer att bli besviken på årets säsong, säger Markus Aujalay själv i ett pressmeddelande.

”Sveriges mästerkock” har nypremiär den 11 januari klockan 20.00 i TV4. ”Efter stängning” börjar sändas den 1 februari direkt efter Sveriges mästerkock i TV4 Play.

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda tv-tittarna ett helhetskoncept. Sveriges mästerkock i rutan, ett beprövat och omtyckt program, och en spännande nyhet i form av Efter stängning i TV4 Play, säger Pelle Porseryd, produktionschef TV4, i pressmeddelandet.

Läs mer:

Grattis Catarina König – vinnare av Sveriges Mästerkock 2016 

Leila vann självförtroende i Sveriges mästerkock

Möt Filip Poon från Sveriges mästerkock 

Text: Helena Sjögren

Foto: Pelle T Nilsson/IBL


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…