Annons

Annons

Marie är Veckans pärla – och kan bli Årets!

Dela
(0)

I Hemmets Veckotidning nr 12 berättar Maria Johansson om sin sonhustru Marie Holmstedt, som hon har extra mycket att tacka för:

Jag har många i min omgivning som varit omtänksamma mot mig. Alla mina fyra söner och deras familjer har hjälpt mig på olika sätt, men min sonhustru Marie Holmstedt i Lärbro har jag extra mycket att tacka för. När jag opererades och fick nya knän, 2002 och 2004, kom Marie hem och tränade med mig varje dag så att jag snabbare blev bra igen. Och när jag för fyra år sedan blev sjuk i cancer följde hon med mig på otaliga läkarbesök och höll mig i handen vid de tuffa provtagningarna.

Annons


Marie har också alltid ställt upp när jag behövt någon att tala med. Just nu ägnar hon mycket tid och kraft åt sin man som fått en stroke, men när någon i hennes omgivning är sjuk får de ofta besök och behöver någon komma till affären är hon där och hjälper till.


Marie, som är 46 år och undersköterska, har fast anställning inom missbruksvården på Gotland men arbetar också som ambulanssjukvårdare när det behövs. Om Veckans pärla skulle tillfalla henne skulle jag bli väldigt glad och tacksam, för det är hon verkligen värd!
Maria Johansson

Vem tycker du är värd en pärla?

Känner du någon som är värd lite extra uppskattning? Någon som betyder mycket för dig eller som ställer upp för andra? Skriv till oss och berätta, så kan han eller hon bli Veckans pärla och vinna ett vackert halssmycke med en förgylld pansarkedja eller en stilig slipsnål, värde ca 500 kr.

Alla pärlor som publiceras i tidningen deltar samtidigt också i den stora tävlingen Årets pärla. Glöm inte skicka med en bild på den du nominerar, samt namn och adress och telefonnummer till er båda Skriv här till Veckans pärla!Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…