Annons

Annons

Så blir september – stort horoskop!

September är här. Vi bjuder på ett stort horoskop för hela månaden och alla stjärntecken!

Dela
(53)

horoskop-september

Väduren
21 mars–20 april
Lägg färre aktiviteter på schemat första veckan. Efter den 7:e får du mer energi. Ditt sociala liv kan ta fart och sätta igång din kreativa sida. Var öppen för kontakter och lyhörd för nya idéer och förslag. Spendera mer tid i naturen.
Mitt råd: Slappna av, njut och beundra det vackra omkring dig.

Annons

Oxen
21 april–21 maj
Ta hand om hälsan och se över dina arbetsuppgifter. Det kan bli en stressig månad med ökade krav och förändringar som kräver att du är flexibel. Sträva efter att skapa en roligare och mer kreativ vardag där plikter och ansvar varvas med nya upplevelser.
Mitt råd: Lev helhjärtat, ha mod att växa.

Gilla Hemmets på Facebook

Tvillingarna
22 maj–20 juni
Satsa mer energi på din kreativitet. Spendera kvalitetstid med eventuella barn. Avsätt mer tid för nöjen och fritidsaktiviteter. Se dina relationer som ett avtryck av var du befinner dig i din personliga utveckling. Om något står ut som behöver fixas, lägg energi på det.
Mitt råd: Var dig själv.

Kräftan
21 juni–21 juli
Njut av livet tillsammans med familjen och ta ett steg närmare dina drömmar. Din kreativitet kan ge inspiration och växtkraft till att utveckla nya idéer på jobbet. Låt inte orealistiska förhoppningar stå i vägen.
Mitt råd: Tänk kreativt och gör något konkret av dina drömmar.

Lejonet
22 juli–22 aug
Nya inkomstmöjligheter kan komma i din väg. Men vänta med ekonomiska förändringar och nya investeringar tills efter den 22:a. Satsa mer tid på familjen och på syskonrelationer. Öppna dig för nya kontakter. Utbildning och resor passar nu.
Mitt råd: Ett miljöombyte kan ge ny inspiration och kraft.

Jungfrun
23 aug–22 sept
Du kan stå på gränsen till något nytt när något oväntat tvingar dig att gå tillbaka och fixa till detaljer. Stora planer kan sättas i praktisk handling efter den 21:a. Nu börjar en positiv period för nya inkomstmöjligheter.
Mitt råd: Våga satsa på intressen och projekt som du brinner för.

Vågen
23 sept–22 okt
Venus stannar i ditt tecken hela månaden. Du är attraktiv för omvärlden och kan skapa många nya kontakter. Ditt behov av relationer och socialt umgänge växer sig starkare. Allt som gynnar kärlek, vänner, konst och skönhet passar nu.
Mitt råd: Förnya något i garderoben och klipp en ny frisyr.

Skorpionen
23 okt–21 nov
Ge dig mer tid för inre reflektion. Fördjupa dig i aktiviteter som ger själslig frid och känslomässig näring. God självkännedom ger inre trygghet och stark självkänsla. Den 23:e börjar en lång positiv och harmonisk månad.
Mitt råd: Lägg in yoga, meditation och promenader i naturen på schemat.

Skytten
22 nov–20 dec
Månaden börjar med en nymåne i ditt karriärområde. Det passar perfekt för nystart kring yrkesintressen som kan stimulera din fortsatta vägi livet. Låt hjärtat visa vägen och ha fullkomlig tillit till din egen förmåga.
Mitt råd: Skapa positiv förändring med framgång i sikte.

Stenbocken
21 dec–20 jan
Den 9:e går Jupiter in i ditt karriär­område för att stanna ett helt år! Det ger fantastiska möjligheter för personlig utveckling i yrkeslivet. Passa på att söka drömjobbet! Ta chanser och sök dig till erfarna personer.
Mitt råd: Skapa större mening och sammanhang i tillvaron.

Vattumannen
21 jan–19 feb
Du kan ha haft orealistiska förväntningar och upplevt en hel del besvikelser, som kan ha påverkat ekonomin och självkänslan. Du kanske kräver för mycket av dig själv. Dämpa självkritiken så når du hela vägen fram. Resurser kommer genom andra personer nu.
Mitt råd: Lev din egen sanning.

Fiskarna
20 feb–20 mars
Missförstånd, förseningar och problem kan uppstå i relationer och i affärer som berör din karriär och familj. Vänta med att fatta viktiga beslut tills efter den 22:a. Misstag som görs nu kan få långtgående konsekvenser. Planera en resa i slutet på månaden.
Mitt råd: De som går vilse hittar nya vägar.

 

Läs mer: 

Veckans horoskop

Stort årshoroskop 2016

Tidigare veckors horoskop


Läs mer om:

Dela
(53)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…