Annons

Annons

Månadshoroskop: Så blir ditt oktober

Horoskop för oktober 2016. Hur blir just din månad? Och vilka råd har astrologen och stjärnorna för dig? Kolla in ditt månadshoroskop här!

Dela
(40)

horoskop oktober 2016, månadshoroskop

 

Väduren
21 mars–20 april
vädur
Din planet Mars har nu gått in i ambitiösa Stenbocken. Lägg energi på att komma framåt i karriären. Sätt upp realistiska mål, gör en praktisk plan och ta ett steg i taget. Framgången är i sikte! Ladda med kärlek i viktiga relationer inför kommande höstdagar.
Mitt råd: Väx och frodas tillsammans.

Annons

Oxen
21 april–21 maj
oxen
Avsluta relationer som inte känns bra, och satsa mer på de som står dig nära. Gör upp med det förflutna och ta itu med problem direkt när de uppstår. Sopa inget under mattan för att undvika konflikter. Jobba medvetet på att inte låta något komma i vägen för kärleken.
Mitt råd: Var förberedd.

Tvillingarna
22 maj–20 juni
tvillingarna
Ge dig ut på äventyr och öppna dig för nya kontakter! Solen lyser upp ditt romantiska område och sätter scenen för nöjen, romantik och kreativt självförverkligande. Nu kan du lämna konflikter bakom dig och se framåt mot nya utmaningar.
Mitt råd: Kliv ut ur det gamla och in i det nya.

Kräftan
21 juni–21 juli
kraftan
Detta blir en bra månad för att skapa hållbara strukturer som involverar hem, familj och arbete. Ett samarbete kan bli framgångsrikt om ni är flexibla och ger varandra utrymme. Låt hjärtat visa vägen och ha fullkomlig tillit till din egen förmåga.
Mitt råd: Finn din harmoni och inre sanning.

Lejonet
22 juli–22 aug
lejonet
Du får medvind i din personliga utveckling och kan känna dig ovanligt optimistisk. Satsa på att förverkliga dina idéer. Framgången kommer genom ambitiös strävan och målmedvetenhet. Tänk igenom dina planer innan du sätter dem i verket. Undvik överdrifter.
Mitt råd: Nå dina mål och drömmar.

Jungfrun
23 aug–22 sept
jungfrun
Din ekonomi kan förbättras genom kontakter och samarbete med andra personer. Var öppen för att dela på gemensamma resurser. Satsa på att stärka självkänslan. Överkom blyghet, visa mer av dig själv, dina idéer och talanger.
Mitt råd: Våga ta risker och gå utanför din bekväma zon.

Vågen
23 sept–22 okt
vagen
Nymånen med Jupiter i ditt tecken ger en massiv dos av positiv energi för nystart och tillväxt. Bli medveten om dina talanger och satsa på att utveckla möjligheter som tar fram mer av dig. Känn in vad du vill innerst inne och var sann mot dig själv.
Mitt råd: Finn din passion, väx och frodas.

Skorpionen
23 okt–21 nov
skorpionen
Venus stannar i ditt tecken fram till den 18:e. Du är attraktiv för omgivningen och kan dra till dig nya vänner. Lös problem och skapa harmoni i redan existerande relationer. Passa på att förnya något i garderoben. Var kreativ, skapa en ny look och gör dig vacker.
Mitt råd: Klipp en ny frisyr.

Skytten
22 nov–20 dec
skytten
Nu börjar en positiv period för din ekonomi. Planera långsiktigt och tänk trygghet. Jupiter har börjat sin resa i ditt vänskapsområde. Sök dig till nya vänner och grupper du delar gemensamma intressen med. Du kan dra fördel av mogna och erfarna personer.
Mitt råd: Sök nya inkomstmöjligheter.

Stenbocken
21 dec–20 jan
stenbock
Förvänta dig det oväntade denna månad. Mars går in i ditt tecken vilket ger extra kraft och självhävdelse. Mellan den 13:e och den 18:e kan stora saker ske, och du kan sträva som aldrig förr för att nå dina mål.
Mitt råd: Kom ihåg att ingenting är omöjligt och att tillvaron är full av möjligheter.

Vattumannen
21 jan–19 feb
Vattuman
Nymånen ger kraft och harmoni denna månad. Ditt liv får större mening genom utbildning och vidareutveckling av dina intressen. Resor ligger också helt rätt. Pejla in din inre kompass och kom i samklang med dig själv. Frigör din kreativitet.
Mitt råd: Våga drömmaoch du kommer att utvecklas.

Fiskarna
20 feb–20 mars
fiskarna
Din ekonomi kan bli bättre. Du tjänar på att söka dig till vänner och grupper som delar dina intressen. Planera framtiden. Sätt upp nya mål och satsa på att ägna dig åt något som du trivs med. Använd intuitionen och känslan till att skapa framtiden som du vill ha den.
Mitt råd: Ha mod att växa.


Läs mer om:

Dela
(40)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…