Annons

Annons

Månadshoroskop: Så blir ditt december

Horoskop för december 2016. Hur blir just din månad? Och vilka råd har astrologen och stjärnorna för dig? Kolla in ditt månadshoroskop för december här!

Dela
(44)

 

horoskop-december

 

Väduren
21 mars–20 april
vädur
Du kan vara en tillgång för andra och har inflytande att påverka din omgivning. Lägg din energi på specifika uppgifter nu. Undvik ett späckat schema under jul och nyår. Risk för överansträngning och stress. Satsa på en lugn julhelg tillsammans med familj och vänner.
Mitt råd: Samla kraft inför det nya året.

Annons

 

Oxen
21 april–21 maj
oxen
Du trivs bäst med en lugn och trygg tillvaro, men livet kan oväntat komma med en lyckosam vändning som öppnar upp nya möjligheter. Framgången kommer om du vågar bryta mönster och sträva efter dina mål på ett mer ambitiöst sätt.
Mitt råd: Livet ger alltid en belöning när du vågar släppa taget.

 

Tvillingarna
22 maj–20 juni
tvillingarna
Relationer fortsätter att vara ett viktigt tema. Hitta styrkan inom dig och få bättre balans i kärlekslivet. Var ärlig känslomässigt så du förtjänar den respekt du så gärna vill ha och behöver. Försök att lämna sårbarheten bakom dig och våga ta en ny chans.
Mitt råd: Ge mer plats för lyckan.

 

Kräftan
21 juni–21 juli
kraftan
Nyckeln till framgång är att känna passion för det du gör. Odla dina intressen och håll din tro på dig själv levande. Tydliggör dina mål inför nästa år. Utgå från dina egna värderingar. Julhelgen blir ett fint avslut på ett produktivt år.
Mitt råd: Gör en praktisk handlingsplan inför det nya året.

 

Lejonet
22 juli–22 aug
lejonet
Du får extra mycket energi första veckan. Passa på och gör praktiska förberedelser inför julhelgen. Du kanske måste försaka en del av dina intressen för jobb och kollegor. Kärlek och relationer kan bli ett seriösare kapitel.
Mitt råd: Nu kan du lära mycket om dina egna och andras behov.

 

Jungfrun
23 aug–22 sept
jungfrun
Det är en viktig tid att fokusera på ditt innersta mest personliga liv. Problem i familjen kan komma till ytan och behöva mer uppmärksamhet. Avsluta allt som inte längre fyller någon viktig funktion. Förenkla livet och bygg nya hållbara strukturer inför framtiden.
Mitt råd: Nya mål och drömmar.

 

Vågen
23 sept–22 okt
vagen
Din positiva utstrålning och entusiasm smittar lätt av sig på omgivningen. Du blir extra klarsynt och kan gå till botten och lösa problem som kan skapa nya konstruktiva strukturer i relationer. Satsa på familjen, barnen och ditt mest personliga inre liv.
Mitt råd: Med hjärtat på rätta stället.

 

Skorpionen
23 okt–21 nov
skorpionen
Venus går in i ditt mest personliga område den 7:e, vilket ger positiva förutsättningar för en lugn julmånad. Satsa på välbefinnande, ge dig mer tid för personliga intressen. Skapa din egen privata plan för att nå lycka och livsglädje.
Mitt råd: Fyll på medmycket positiv kraft och livsenergi.

 

Skytten
22 nov–20 dec
skytten
Du är medveten om gränserna och ditt ansvar som du måste ta, men samtidigt öppen för utveckling och expansion. Vänner är en tillgång nu. Satsa mer på ditt sociala liv och var öppen för att knyta kontakter. Julen kan bli stökig med mycket folk och aktiviteter.
Mitt råd: Finn styrkan i svagheten.

 

Stenbocken
21 dec–20 jan
stenbock
Julen passar perfekt för att läka gamla hjärtesår och för att göra förberedelser inför det nya året. Släpp gammalt och se framåt med tillförsikt. Samtidigt kan du behöva ta det lugnt och ta tid till att göra ingenting och bara vara.
Mitt råd: Familjegemenskap blandat med egen kvalitetstid.

 

Vattumannen
21 jan–19 feb
Vattuman
Du kan skapa nya stabila strukturer som hjälper dig framåt. Den 7:e går Venus in i ditt tecken och stannar hela månaden ut. Det blir perfekt för en skön och fröjdefull jul. På kärleksfronten är justeringar nödvändiga om du vill växa i din relation.
Mitt råd: Inspireras till kraft, mod och passion.

 

Fiskarna
20 feb–20 mars
fiskarna
Dina vänner kan visa uppskattning och ge goda råd. Varva sociala aktiviteter med perioder av ensamhet. Lyssna på dig själv så mår du bättre. Den 22:a börjar en treveckorsperiod som kräver detaljanalys.
Mitt råd: Gå tillbaka och se över dina planer. Fixa till oavslutade uppgifter du lagt åt sidan.

 

Läs mer:

Läs ditt årshoroskop 

Kolla in veckans horoskop här

Stort hösthoroskop för 2016 


Läs mer om:

Dela
(44)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…