Annons

Annons

Stort månadshoroskop: Så blir april!

Dela
(39)

aprilhoroskop

Väduren
21 mars–20 april
Du kan känna för att tänja på gränserna och längta efter större personlig frihet. Våga gå utanför din bekväma zon och förändra där det behövs. Du har både energi och resurser som står till förfogande för att du ska kunna förverkliga dina drömmar.
Mitt råd: Glädje, energi och kraftfullhet.

Annons

Oxen
21 april–21 maj
Du kan pendla mellan framgång och bakslag, och möta motstånd från personer som ifrågasätter dina motiv och planer. Det är viktigt att du inte ger efter för andras förväntningar, utan vågar gå din egen väg. Satsa på egen utveckling och lär känna dina innersta behov.
Mitt råd: Ta kontrollen!

Tvillingarna
22 maj–20 juni
En kollega kan bråka och ställa saker och ting på sin yttersta spets. Håll koll på nyfikenheten och se upp med skvaller. Kanalisera din energi på fysiska aktiviteter och lägg mer tid på nöjen med vänner. Var uppmärksam på dina utgifter och undvik impulsköp.
Mitt råd: Skapa positiv förändring.

Kräftan
21 juni–21 juli
Du får lägga på ett extra kol i arbetet, men samtidigt tänka på hälsan och att inte skapa stress. Satsa på en balanserad vardagsrutin som inkluderar välbe­finnande för både kropp och själ. Annars finns det risk för att du bränner ut dig. Finn stillheten och vila.
Mitt råd: Livet i perfekt balans.

Lejonet
22 juli–22 aug
Undvik ekonomiska investeringar. Dina drömmar och förhoppningar kan påverka ditt omdöme. Höga förväntningar leder lätt till besvikelse. Stå stadigt med båda fötterna på jorden och dubbelkolla detaljer. Resor och utbildning kan ge nya roliga erfarenheter.
Mitt råd: Frigör din inre kraft.

Jungfrun
23 aug–22 sept
Du får medvind och kan lära mycket nytt. Var öppen för att ta in nya erfarenheter. Satsa på studier och vidareutbildning kring jobb och intressen. Resor ligger helt rätt nu. Samtidigt kan ansvarsbördan öka hemma och familjen kräva mer av din tid. Planera din vardag.
Mitt råd: Medveten närvaro.

Vågen
23 sept–22 okt
Nymånen skapar ett virrvarr och kommer med förändringar i relationer. Förvänta dig det oväntade, öppna dig för nya erfarenheter. Om du längtar efter större frihet och nya livs­omständigheter, är tiden helt rätt. Risk för konflikt i en syskonrelation.
Mitt råd: Känn rädslan och våga ändå.

Skorpionen
23 okt–21 nov
Skapa positiva vardagsrutiner som stimulerar till bättre hälsa. Lägg in träning, nyttig diet och avkoppling på schemat. Ditt sociala liv tar fart i mitten på månaden. Var öppen för samarbete och att finna nya lösningar på problem.
Mitt råd: Berika livet med skaparglädje och själslig inspiration.

Skytten
22 nov–20 dec
Du kanske inte riktigt vet vilket ben du ska stå på. Å ena sidan vill du satsa på trygghet. Å andra sidan kan nya möjligheter locka till chanser att gå utanför din bekväma zon. Nu gäller det att finna den rätta balansen.
Mitt råd: Sök upp en god vän för ett givande samtal om viktiga saker.

Stenbocken
21 dec–20 jan
Familjen och ditt privatliv står i centrum fram till den 21:a. Den 9:e kommer med oväntade förändringar som kan förnya och förbättra kring grundläggande familjestrukturer. Öppna dig och kom till rätta med situationer som upplevts begränsande. Mitt råd: Släpp in nya friska vindar i hemmet.

Vattumannen
21 jan–19 feb
Visa framfötterna och sälj dina idéer. Framgången är i sikte. Ge din familj mer upp­märksamhet och ditt inre personliga liv från den 13:e. Satsa på givande samtal om viktiga saker. Skapa förändring som passar bättre in på familjens behov genom att bryta invanda mönster.
Mitt råd: Trygga vardagen.

Fiskarna
20 feb–20 mars
Se över utgifterna och undvik impulsköp. Det finns risk för slöseri med resurser. Den 17:e passar bra för långsiktig ekonomisk planering. Från den 20:e börjar en ny och mer harmonisk period som skapar både inre och yttre trygghet. Risk för kärleksproblem den 19:e.
Mitt råd: Mer familjegemenskap.

 

Klicka här för att läsa ditt veckohoroskop 

Klicka här för att läsa ditt vårhoroskop 

Klicka här för att läsa ditt årshoroskop


Läs mer om:

Dela
(39)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…