Annons

Annons

Månadshoroskop: Så blir ditt februari

Dela
(30)

horoskop

När är förutsättningarna för kärlek, framgång och vänskap allra bäst? Här ställer Hemmets astrolog Katarina Campagnola ditt månadshoroskop!

Väduren
21 mars–20 april
Ditt liv kretsar mest kring arbete och hälsa i februari. Det är dags att fatta några viktiga beslut som påverkar framtiden. Känn efter vad du vill längst inne i hjärtat och forma ditt liv efter det. Fördelar kan komma genom andra personer. Mitt råd: Satsa på samarbete och på att utveckla gemensamma resurser.

Annons

Oxen
21 april–21 maj
En vänskap eller kärleksaffär som börjar nu blir något utöver det vanliga, men är förmodligen inte hållbar i längden. Om du behöver mer frihet och personligt utrymme i en relation, är tiden rätt för en konversation. Mitt råd: Satsa på välbefinnandet.

Tvillingarna
22 maj–20 juni
Räkna med ökad aktvitet med personer du delar gemensamma resurser med. Nu är en bra tid för att utveckla ditt nätverk. Du kan komma i kontakt med många nya personer som delar dina intressen. I slutet av månaden hamnar familjelivet mer i centrum. Mitt råd: Dela djupa upplevelser.

Kräftan
21 juni–21 juli
Du kan känna dig inspirerad och fylld av kreativ kraft, men ha svårt för att göra något praktiskt av det hela. Sök dig till grupper som du delar gemensamma intressen med. Ett samarbete kan öppna dörrar till nya inkomstmöjligheter. Dela erfarenheter och resurser. Mitt råd: Maxa dina talanger.

Lejonet
22 juli–22 aug
Var öppen för förslag och nya inkomstmöjligheter. Satsa på att utforska dina egna inre gränser. Gå medvetet in för att frigöra dig från gamla vanor som håller dig tillbaka från att utveckla din fulla potential. Du väljer själv hur långt du kan gå! Mitt råd: Gör livet till en spännande resa.

Jungfrun
23 aug–22 sept
Lägg in fler nöjen på schemat och spendera tid på aktiviteter som roar dig. Ditt mest kreativa område står i fokus nu. Satsa på självförverkligande, romantik och kvalitetstid med eventuella barn. Från den 14:e börjar en gynnsam tid för hälsa och välbefinnande. Mitt råd: Träning och nyttig mat.

Vågen
23 sept–22 okt
Du kan längta efter en förändring. Första veckan kan bjuda på intensiva kärleksupplevelser som får dig att känna att du lever. Från den 17:e börjar en ny period som gynnar romantik och personligt självförverkligande. Mitt råd: Ha roligt, annars tröttnar du snabbt.

Skorpionen
23 okt–21 nov
Nymånen den 8:e tar fram behov som drar åt olika håll. Å ena sidan kan du längta efter mer egen tid för inre reflektion, lugn och harmoni. Å andra sidan drivs du mot nya mål och höjder. Försök att skapa bättre balans i vardagen och sätt välbefinnandet främst. Mitt råd: Sträva efter inre samklang.

Skytten
22 nov–20 dec
Nätverka och skapa nya kontakter, men se upp med personer som ger sken av att vara något de inte är. Den 5:e kan en förändring ske som berör ekonomi, resurser och värderingar. Venus skruvar upp temperaturen rejält. Risk för enhemlig kärleksaffär! Mitt råd: Öppna dig för romantik, passion och kärlek.

Stenbocken
21 dec–20 jan
Temperaturen stiger i dina relationer. Konfrontationer kring ekonomi kan bli ett tema, kärlek och romantik ett annat. Använd ditt praktiska tänkande när problem uppstår, du fixar en lösning på nolltid. Var flexibel med ditt schema och vardagsrutiner. Mitt råd: Följ ditt hjärta, men ta med hjärnan.

Vattumannen
21 jan–19 feb
Många nya erfarenheter kan komma som i sin tur kan leda till en nystart i karriären. Dela dina upplevelser. Du kan få positiv uppmärksamhet från personer som uppskattar dina egenskaper. En förändring kan ske i ditt boende eller inom familjen. Mitt råd: Mötet med en främling kan öppna nya dörrar.

Fiskarna
20 feb–20 mars
Lägg mer energi på att få ordning på finanserna. Din kreativa sida får ett uppsving i mitten av februari. Satsa på konstnärliga aktiviteter som ger näring åt själen. Ett lugnare tempo kan hjälpa dig att komma i kontakt med dina inre känslor. Mitt råd: Mer andlighet och medveten närvaro.

Läs också:

Veckans horoskop

Stort årshoroskop 2016

Tidigare veckors horoskop

 


Läs mer om:

Dela
(30)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…