Annons

Annons

Man får passa på…

Dela
(0)

Jag morrade ju nyligen lite över alla dubbade filmer och TV-program i Spanien så nu när jag varit hemma har jag minsann passat på… Härlig film som jag hunnit med är Hotel Marigold! Otroligt charmig historia som utspelar sig i ett färgstarkt bullrigt Jaipur i Indien och med riktiga favoritskådisar som Judi Dench och Maggie Smith – en riktig feel good-film. Och så har jag frossat i TV-favoriter som Downton Abbey, njutit av starten på nya omgången av danska Borgen och – så klart – Mad Men.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

På väg ner till dubbandets land packar jag istället ner lite bra böcker för lediga (man får väl det som au pair?) kvällar. I högen ligger förutom Zlatans bok som man ju tydligen MÅSTE läsa  också Kerstin Ekmans Grand Final i skojarbranschen. En liten tunn bok som jag fått i present av rar väninna kommer med – det är Nora Ephrons I remember – nothing  (Jag minns – ingenting) ! Bra för mig som trodde jag skulle åka på torsdag nästa vecka – inte onsdag. Hade bokat både frissa och Mac-kurs på onsdagen!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…