Annons

Annons

Mamma har en glöd som inte är av denna värld!

Dela
(0)

 

Frida Adolfsson i Hällestad har enbart lovord att ösa över mamma Britt-Mari Adolfsson, som får Hemmets Veckotidnings Veckans pärla:

 

 

”Min underbara mamma är värd alla pärlor i världen! Hon ställer upp i vått och torrt för sina barn, vi är 11, 15, 18 och 23 år och så finns det ett litet barnbarn på ett år också. Det är tack vare henne som vi tre yngsta fortfarande sköter skolan. Hon tjatar på oss att gå dit, ringer och väcker oss och ger oss belöningar när vi sköter skolan!

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

 

Trots många svåra motgångar kämpar hon vidare, hon har en glöd som inte är av denna värld!

 

Jag är så glad att jag har min mamma, jag vill att hon ska veta det. Jag skulle bli lycklig om jag blir en hälften så bra mamma när jag en dag skaffar egna barn!”

 

 

Vem tycker du är värld en pärla?


Känner du också någon som är värd lite extra uppskattning? Skriv till oss och berätta!

 

Klicka här för att föreslå en ”pärla”!

 

 

 

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…