Annons

Annons

Maia och jag ses på Skype!

Dela
(0)

Tänk vad vi skrattade för många år sedan när det pratades om att det skulle kunna komma en telefon i framtiden där man skulle kunna se den man pratade med! Fullkomligt omöjligt sa vi vanliga människor. Hur skulle det kunna gå till? Och så skojade vi om att då måste man ju hinna kamma sig innan man svarade! Jo, jo…nu är vi där! Kamma mig brukar jag inte bry mig så mycket om när det ringer på Skype.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Då har jag bråttom – det kan ju vara Maia! Vi har så roligt när vi ses i rutan – kanske farmor njuter mest… Men glad blir hon allt och skrattar förtjust när vi skojar och nojsar. Och nu för bara en liten stund sedan fick jag veta vad som hänt igår. Maia smakade banan för första gången – och det var jättegott!!! Hon såg väldigt nöjd ut när mamma berättade nyheten.


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…