Annons

Annons

Magnus Uggla drabbad av ovanlig sjukdom – ställer in

Den folkkära artisten Magnus Uggla har drabbats av den ovanliga ögonsjukdomen Horners syndrom. Han är nu sjukskriven fram till april, och ersätts därför av Björn Kjellman i pjäsen "My Fair Lady".

Dela
(184)

Artisten Magnus Uggla har drabbats av en ovanlig ögonsjukdom.

Magnus Uggla, aktuell som sopåkaren Doolittle i ”My Fair Lady” på Kulturhuset Stadsteatern, har drabbats av ögonsjukdomen Horners syndrom, rapporterar Expressen.

På grund av diagnosen har Magnus Uggla nu ordinerats att vila, vilket innebär att han kommer vara sjukskriven fram till mitten av april.

Annons

– Doolittle är en skön gubbe att spela och ”My fair lady” är en häftig föreställning att vara med i så det är jättetråkigt att inte kunna spela. Men nu måste jag fokusera på att ta det lugnt. Jag kommer sakna ensemblen och publiken riktigt mycket så jag ser fram emot att komma tillbaka i april, säger Magnus Uggla i ett pressmeddelande från Kulturhuset Stadsteatern.

Magnus Uggla har ordinerats vila och kommer vara sjukskriven till april.

Magnus Uggla hinner tillbaka till ”My Fair Lady” då den spelar till 30 maj 2018.

Ersätts av Björn Kjellman

Under sjukskrivningen kommer han att ersättas av Björn Kjellman, som tidigare medverkat i bland annat scenuppsättningen av ”Little Shop of Horrors” och filmer som ”Adam & Eva”.

Björn Kjellman ersätter Magnus Uggla under sjukskrivningen.

– När jag såg uppsättningen blev jag överraskad av att den är så aktuell och relevant. Det ska bli kul att hoppa in så här med kort varsel. Men tråkigt för Magnus som jag förstås önskar krya på sig, säger Björn Kjellman.

”My Fair Lady” hade premiär 8 december 2017 och förutom Magnus Uggla medverkar bland annat Johan Rabaeus och Nina Zanjani.

Läs mer:

Lill-Babs och Magnus Uggla invalda i Swedish Music Hall of Fame


Läs mer om:

Dela
(184)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…