Annons

Annons

Lys lampa, lys!

Dela
(0)

Utsikten är ju lysande!

Lägenheten jag hyr ska enligt kontraktet vara fullt utrustad för fyra pers! Jag kan bara säga att man får tänka spanskt och inte svenskt här! Får vara flexibel. Det finns sex av något, sju av något och tre av något – exempelvis så viktigt som vinglas! Korkskruven är till hälften hel/söndrig om ni förstår. Det finns ingen brödkniv men tre jättebra köttknivar, mycket bättre än de jag har hemma! Luis som är uthyrningsfirmans man här och på alla sätt väldigt trevlig och hjälpsam lyssnar snällt på mina små anmärkningar och synpunkter och säger vale, vale…

Annons

Betyder ok har jag lärt mig! Men det värsta var att bara hälften av alla lampor fungerade när jag kom – fyra av åtta var livlösa! Ordnar vi sa Luis och skickade hit en rar handy man, Maxi! Han hade tre nya lampor med sig till fyra trasiga… Senora


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…