Annons

Annons

Lunch på mexikanskt vis

Dela
(0)

Mexikanska tomatägg

Mexikansk tomatröra

2 pers
Fräs ½ fintärnad grön paprika, ½ finhackad gul lök, 1 finriven vitlöksklyfta och 1 krm chiliflakes i 1 msk smör i en panna tills löken mjuknat. Tillsätt 1 burk krossade tomater, skölj ur burken med ½ dl vatten och häll i. Smaka av med ½ tsk vinäger, ½ tsk socker, salt och peppar. Låt puttra ca 5 min. Gör 2 gropar i såsen, knäck i 2 ägg och låt puttra tills äggvitan stelnat. Toppa med koriander. Servera med 2 majstortillas, ev rostade i torr panna.

Annons

Av Carolina Soudah Foto: Hanneke Bonthuis



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…