Annons

Annons

Love Actually får uppföljare – så minns vi kultfilmen

Grattis alla Love Actually-fans – nu kommer vi äntligen att få reda på hur det gick för alla!

Dela
(28)

Minns ni?

Minns ni?

Love Actually hade premiär 2003 och har sedan dess blivit en modern klassiker starkt förknippad med jul, förbjuden kärlek, obesvarad kärlek och i princip alla sorters kärlek som finns.

Filmen lämnar dock en hel del frågor obesvarade men nu kommer nyfikna fans få alla svar de söker. Manusförfattaren Richard Curtis avslöjade på onsdagen att det kommer en uppföljare då vi får träffa nästan alla originalkaraktärer igen.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

– Jag hade aldrig drömt om att göra en uppföljare till Love Actuallymen jag tänkte att det kunde vara roligt att göra tio minuter för att se hur alla har det nu, sa han till The guardian.

Det handlar alltså inte om en långfilm utan en kortfilm som kommer visas på ”Red nose day” som är en nationell dag för välgörenhetsinsamlingar i Storbritannien.

– Det blir en sant nöje och vi är så tacksamma att så många av skådespelarna kommer kunna delta – och det kommer verkligen bli ett nostalgiskt ögonblick att träffas igen och återskapa deras karaktärer 14 år senare.

Skådespelarna vi kommer få se igen är Hugh Grant, Colin Firth, Liam Neeson, Rowan Atkinson, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Andrew Lincoln, Chiwetel Ejiofor, Lucia Moniz, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy och Marcus Brigstocke.

Kortfilmen kommer visas den 24 mars på BBC One.

I väntan på det tar vi en extra titt på några av de bästa scenerna från 2003-filmen.

1. To me you are perfect

2. Premiärministerns dans

3. Jamie friar till Aurelia

Läs mer:

Här är julens mysigaste filmer (som vi kan se året runt!)

Här är de 10 mest sedda biofilmerna i Sverige 

Test: Kan du se de här filmerna UTAN att gäspa? 

 

Text: Joel Linde, elle.se


Läs mer om:

Dela
(28)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…