Annons

Annons

Lördagsmys för två!

Dela
(0)

Fläskfilé

Helgens fina fläskfilé

2 port

Stek ½ gul lök i klyftor och 1 finriven vitlöksklyfta i 1 msk smör i en stekpanna. Lägg ner 250 g fläskfilé i skivor, salta, peppra och stek till fin färg. Rör ner 4 bitar strimlad soltorkad tomat, 1 dl matlagningsgrädde, ½ dl mjölk och ½ msk konc kalvfond. Låt puttra ihop någon min. Smaka av med salt och peppar. Salta, peppra och stek 300 g delad potatis i ugnen i 225° ca 25 min. Stek samtidigt små tomater på kvist. Vänd ner 35 g babyspenat och servera till köttet.

Annons

Av: Carolina Soudah Foto: Hanneke Bonthuis



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…