Annons

Annons

Lite tokig får en farmor vara…

Dela
(0)

Jo, det får man faktiskt  …  När Maia kom till världen hade jag några veckor tidigare varit på italiensk outlet och shoppat loss lite i hemlighet! Har man som jag haft två tuffa pojkar och så får veta att nu kommer det en liten prinsessa – ja, då är det svårt att stå emot rosa och volanger! Det blev en del av den varan i kassen men vad jag nog var mest nöjd med själv var ett par tuffa jeans med små gnistrande stenar strödda över framsidan på byxbenen!  Galet roliga! Jag säger bara Roberto Cavalli! Det står broderat på insidan av linningen! Suck! Jag kan säga att allt jag kom med till lilla Maia uppskattades jättemycket av de rara föräldrarna men när de plockade upp jeansen såg de något tveksamma ut… De är ju kloka och förståndiga så första frågan var om man verkligen kunde få i en blöja i dessa? Jajamensan utlovade jag! Storleken var tre månader och häromdagen när Maia, mamma och farmor skulle luncha på stan var det premiär! Visst är jag fin, säger Maia!

Annons


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…