Annons

Annons

Linda Lindorff vansinnig efter upptäckten: ”Jag är chockad”

Linda Lindorff utnyttjas för att sälja bantningsmedel. Nu ryter tv-profilen ifrån över att hennes namn, bild och påhittade citat används i reklam.

Dela
(99)

Tv-profilen Linda Lindorff, 45 år, trodde inte sina ögon när hon fick se annonsen för bantningspreparat. Hennes namn och bild används som reklam för viktminskning, helt utan hennes vetskap.

”Det här är helt sjukt ju! Fick den här bluffannonsen skickad till mig av en följare på instagram – och jag är chockad! Hur kan dom göra så här? Dom använder mitt namn och ansikte för att sälja bantningsprodukter! Jag är INTE tillfrågad om detta. Det är bluff rakt igenom. “Jag ändrade inte min kost eller min dagliga rutin, men fettet smälte bort som det vore smör… ” 😳😳Så sjukt!”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

https://www.instagram.com/p/BTyF_qkAqXL/?taken-by=linda_lindorff&hl=sv

Förutom att hennes bild och namn används har personerna bakom reklamen skrivit fejkade citat.

”De ska tjäna pengar på att lura er att tro att jag bantar med deras produkter. Jag blir så förbannad! Jag bantar för övrigt inte och har ALDRIG använt bantningsprodukter”, skriver Linda Lindorff.

I annonsen står det också att Linda blev av med bebisvikten efter att ha fött ”Oscar”. Men Lindas barn heter Wilhelmina, 7, Benedicte, 4, och Lykke, 9.

Tyvärr är Linda Lindorff inte den enda kändis som utnyttjas i reklam. Anna Books, 46, namn och bild användes otillåtet för att sälja rynkkräm.

Text: Lina Arvidsson, Hänt.se 

Bild: Instagram, IBL

 

Läs också:

Linda Lindorff: ”Övertygad om att jag och min man levt tillsammans i ett tidigare liv” 


Läs mer om:

Dela
(99)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…