Annons

Annons

Linda Lindorff: ”Övertygad om att jag och min man levt tillsammans i ett tidigare liv”

Linda Lindorff tror att det finns ett liv efter detta – och före. "Min man till exempel – jag är helt övertygad om att vi har levt tillsammans tidigare", säger hon i veckans avsnitt av "Parneviks" i TV3.

Dela
(19)

I tisdagens avsnitt av ”Parneviks”, programmet där familjen Parnevik bjuder in svenska kändisar till sitt hem i Florida, gästas familjen av programledaren Linda Lindorff, komikern William Spetz samt Trita Parsi, statsvetare som bland annat varit rådgivare åt Barack Obama.

Annons

Vid ett tillfälle sitter Mia Parnevik och pratar med William Spetz och Linda Lindorff. William berättar om sin enmansshow ”Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” och om hur han genom showen kan hålla minnet av sin döda mormor vid liv.

Mia Parnevik, William Spetz och Linda Lindorff. Foto: TV3

Linda Lindorff avslöjar då att hon har en stark tro på att vi alla har levt tidigare.

– Det är superflummigt, men jag tror att vi har levt förut och att vi lever igen. Vissa människor man träffar känner man att man har något slags direktkemi med. Vare sig man tycker om den här personen eller inte, dras man till henne eller honom, säger hon i programmet.

– Och det är så självklart att vi har mötts förut. Det kan ibland störa mig, för det kan vara människor som jag känner ”varför han av alla?”.

Linda Lindorff. Foto: TV3

Hon ger ett exempel från sitt eget liv.

– Till exempel min man – jag är helt övertygad om att vi har levt tillsammans tidigare.

Hon berättar också om det första mötet med mannen Jacob Lindorff, som hon varit gift med sedan 2009 och har barnen Wilhelmina, Lykke och Benedicte tillsammans med.

– Han var min man, det var så självklart att han var min man. Det är jättekonstigt, jag fick nästan som en uppenbarelse – det är vi och jag vill föröka mig med den mannen.

linda Linda Lindorff tillsammans med mannen Jacob Lindorff. Foto: Karin Törnblom/IBL Bildbyrå

”Parneviks” sänds tisdagar klockan 20.00 i TV3 och Viafree.

Läs också:


Läs mer om:

Dela
(19)Annons


Annons

Laddar nästa sida…