Annons

Annons

Lill-Babs utsatt för inbrott: ”Jag blev förvånad”

Barbro "Lill-Babs" Svensson har blivit utsatt för inbrott i sin kombinerade affär och café i Järvsö, skriver Expressen. "Jag blev förvånad först", säger hon till tidningen.

Dela
(45)

Den folkkära artisten ”Lill-Babs” driver sedan 1988 en kombinerad affär och café – en så kallad caffär – i Järvsö. Enligt Expressen serveras där mat, men man säljer också exempelvis Lill-Babs-te och böcker skrivna av artistens döttrar Malin Berghagen och Kristina Kaspersen.

Annons

Barbro ”Lill-Babs” Svensson har råkat ut för ett inbrott. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Expressen och Aftonbladet rapporterar nu att en oidentifierad man ska ha brutit sig in i en lada som ligger intill caffären, där det finns en utställning om Lill-Babs karriär. Där ska mannen ha försökt stjäla en förstärkare.

Per Bergenudd driver caffären åt Barbro Svensson och han berättar för Expressen att han upptäckte den unge inbrottstjuven, som vid tillfället var väldigt berusad.

– Han kom ut från ladan med en soppåse. Jag frågade vad han höll på med och tog påsen, säger han till tidningen.

”Jag blev förvånad först”

Han tog också en bild av mannen. En av de anställda i caffären kände igen mannen och man har nu meddelat polisen om vem som troligtvis ligger bakom inbrottet.

Barbro Svensson fick reda på inbrottet under måndagsmorgonen – och enligt Per Bergenudd skrattade hon mest åt det inträffade.

– Jag är trygg med att Per och de andra är där, och att det kommer klaras upp, säger hon till Expressen.

Hon säger att hon varken är rädd eller särskilt ledsen över det inträffade.

– Jag blev förvånad först, men inbrott sker överallt. Det är inte konstigt att det sker hos oss också, säger ”Lill-Babs”.

 

Läs också:

Lill-Babs berättar om singellivet och den misstänkta tian


Läs mer om:

Dela
(45)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…