Annons

Annons

Leif GW Persson har slutat gå ner i vikt: ”Försöker kompensera”

Leif GW Perssons mål var att tappa 50 kilo under 2017. Halva målet är nått – men sedan midsommar har vågen stått helt stilla. "Det tror jag beror på att jag dricker", säger han till Aftonbladet.

Dela
(72)

När det nya året ringde in lovade Leif GW Persson i en krönika i Expressen att han skulle gå ner 50 kilo innan 2017 var över.

Leif GW Persson. Bild: Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Till en början bokstavligen rasade kilona. I april hade han tappat 18 kilo och två månader senare, i början av juli, hade han kommit halvvägs.

Annons

– Det är hyggligt, men de svåra 25 återstår, sa han i Nyhetsmorgon.

Hemligheten bakom viktförändringen är, enligt Leif GW Persson, en strikt LCHF-diet som fått honom att välja bort sådant som pasta, ris och potatis.

Tappar inte vikt längre

Men nu har viktraset avstannat.

I en intervju med Aftonbladet berättar polisprofessorn att hans vikt stått stilla sedan midsommar.

– Det tror jag beror på att jag dricker. Jag körde nyktert första halvåret men sen började jag dricka vin och öl och det är ju rena näringslösningen. Men jag försöker ju kompensera så långt det går, säger han till Aftonbladet.

Leif GW Persson. Bild: Aftonbladet / IBL Bildbyrå

”Offra alkoholen – låter dramatiskt”

Leif GW Persson lever helt nykter under årets första halvår för att sedan börja om att dricka alkohol under årets andra halva. Och att skippa alkohol helt är inte ett alternativ.

– Nja, det vet i fan. Offra alkoholen – det låter lite dramatiskt. Det är ju jävligt gott att ta ett glas rödvin någon gång. Så nej, det tänker jag inte göra. Men mitt mål har jag gett mig fan på att jag ska nå, och det kommer jag göra. Har jag väl bestämt mig brukar det bli så.

För att ändå nå målet funderar han på att köra en fastekur i slutet på året. Ett annat, än mer dramatiskt sätt, är att basta bort kilona, säger han till tidningen.

– Jag försöker röra på mig litegrann, jag simmar lite och så promenerar jag. Men jag är ingen Gunde Svan, säger Leif GW Persson till Aftonbladet.

Snabbt smal och sund med L7!

Nå din drömvikt med L7-dieten! Med vår systertidning Allas digitala kurs ”Snabbt smal med L7” får du i 4 veckor ett komplett program för enkel viktnedgång och ett hälsosammare liv.

DU FÅR…

  • Kompletta menyer för 4 veckor
  • Bästa kom-igång-tipsen
  • Smarta listor som hjälper dig välja rätt mat
  • Knepen för att bli av med sötsuget
  • Superenkelt promenadprogram som ökar förbränningen
  • Personliga tips från kvinnor som testat L7

Läs också:

Leif GW Persson: ”Vill du ha någon att dö med tvingas du att välja”

 


Läs mer om:

Dela
(72)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…