Annons

Annons

Lax och härliga primörer i pannan!

Dela
(0)

Laxpytt och romsås

Laxpytt & romsås

2 port

Råstek 250 g skalad, tärnad potatis i 1 msk smör. Tillsätt ½ tärnad squash och ½ grovt hackad rödlök mot slutet och stek klart. Vänd ner 100 g delade sockerärter. Salta, peppra och lägg i en skål. Tärna och stek 250 g laxfilé i ½ msk smör, salta och peppra. Vänd ihop grönsaker och lax. Blanda 1 dl lätt crème fraiche med 20 g röd kaviarmix, 1 msk hackad dill, ½ tsk pressad citronsaft, salt och peppar. Strö nyriven pepparrot över pytten.

Annons

Av: Carolina Soudah Foto: Hanneke Bonthuis



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…