Annons

Annons

Lätt & lyxigt med lövbiff!

Dela
(0)

Fredagsmat ska helst vara både lättlagad och god – precis som vår lövbiff med lyxig potatispuré!

Så här gör du:

Bryn 1/2 hackad gul lök lätt i 1/2 msk smör. Riv ner 1 vitlöksklyfta och fräs lite till. Ta upp. Stek 35 g bacon knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper och hacka. Koka 300 g skalad, mjölig potatis. Låt ånga av, krossa och vispa slätt med 1/2 dl mjölk och 1 msk smör. Vänd ner lök, bacon och 1 msk finskuren gräslök. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera med 2 lövbiffar à 125 g, stekta i 1/2 msk smör, saltade och pepprade, samt grönsallad och cocktailtomater.

Annons

Foto: Hanneke Bonthuis



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…