Annons

Annons

Låt inte killen utnyttja dig

Dela
(0)

RELATIONER. Jag är en tjej på 21 år som inte kan glömma min stora kärlek. Han och jag var tillsammans från att jag var 17 tills att jag var 20 år och han gjorde slut. Jag blev jätteledsen och kan inte glömma honom trots att jag försöker. Flera gånger har min gamla kille kontaktat mig och velat komma och sova över. Han pratar om att vi kanske ska försöka igen och jag får lite hopp. Vi är tillsammans över natten men nästa dag går han och det blir ingenting mer. Varje gång hoppas jag och varje gång blir jag lika ledsen igen. Några gånger har jag försökt träffa andra killar men jag fastnar aldrig för dem och jämför dem hela tiden med min gamla kille. Det verkar också som att han vet när jag träffar någon, för då hör han alltid av sig och vill att vi träffas. Hur ska jag kunna glömma och gå vidare?
Tårar

Annons

Jag förstår att du är ledsen efter att din stora kärlek lämnat dig. Det är inte så konstigt att du har svårt att gå vidare eftersom han inte lämnar dig i fred. Han återkommer, övernattar och väcker ditt hopp – för att sedan försvinna igen. Det gör att dina känslor rivs upp om och om igen. Likaså gör han sig påmind när han förstår att du träffar någon annan. Även om han inte vill ha dig så tillåter han dig inte att träffa någon och bli kär på nytt.
Jag tror att det är dags för dig att sätta stopp för det här, även om det är svårt. Säg ifrån att han inte längre är välkommen till dig och att du inte vill träffa honom. Stå på dig även om du inget hellre vill. Du vet ju att han ändå bara går efteråt. Det är naturligt att du har svårt att fastna för någon annan just nu och att du jämför alla med honom. Du behöver lite tid att komma över honom och komma vidare och det gör du bäst genom att sätta gränser för honom och inte låta honom utnyttja dig.

Har du en fråga om relationer? Mejla oss!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…