Annons

Annons

Laser löser hårproblemet för alltid

Hår är någonting vi alla har en relation till. Enligt laserterapeuten Anna Tairi, vid Lasers Medical i Malmö, tycker de flesta som kommer till henne för behandling av oönskad hårväxt att laserterapin gjort deras liv så mycket bättre.

Dela
(2)

Anna Tairi och Nadja Brodlic

Vid en IPL-behandling värmer ett speciellt ljus sönder hårsäckarna. Laserterapeuten Anna Tairi visar med hjälp av Nadja hur det går till.

Läs mer: Nadja såg ut som skäggiga damen

Läs mer: 3 metoder som tar bort hårväxten

 

Anna Tairi vet hur jobbig oönskad hårväxt kan vara.

– Jag har själv haft sådana problem och är oerhört glad över att kunna underlätta människors vardag. Laser löser ju hårproblemen permanent, förklarar Anna Tairi.

Annons

Anna, som arbetat med IPL-metoden i över tio år, har hjälpt klienter med allt från inåtväxande hår till skäggväxt.

Gilla Hemmets på Facebook

– Vissa har ju ökad hårväxt på grund av hormonella förändringar. De flesta får då medicin, men det är inte alltid att det hjälper. Laser kan då vara ett bra alternativ. Med IPL kan vi dessutom hjälpa dem med pigmentfläckar, rosacea och ytliga blodkärl.

Enligt Anna tvekar dock en del inför priserna för att ta bort oönskat hår med laser.

– Visst kostar det mer än rakning, vaxning, trådning eller kemiska crèmer. Men när du väl har genomfört laserbehandlingarna behöver du aldrig mer göra om dem. Oftast räcker det med 3–5 behandlingar. Och i synnerhet för dem med inåtväxande hår är laserterapi en skonsam och väl fungerande metod.

 

Läs mer

Jag skäms över min mustasch

Klumpigheten var en okänd sjukdom

Alla prover var bra – men jag hade ingen ork…

 

Av Vesna Maldaner

Foto: Gugge Zelander


Läs mer om:

Dela
(2)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…