Annons

Hemmets


Annons

Välkommen att vara med i Hemmets läsarpanel!

Hemmets läsarpanel

Du som läser Hemmets Veckotidning är vår bästa expert på tidningen. Ta chansen att göra din röst hörd! För att utveckla Hemmets Veckotidning är det värdefullt för oss att förstå hur ni, våra läsare, uppfattar våra annonser och artiklar i tidningen och på nätet. Därför bjuder vi in er till vår egen läsarpanel.

 

När du går med i panelen kommer du då och då via få erbjudanden om att svara på frågor om vår tidning. Du klickar dig snabbt igenom frågorna och tjänar samtidigt ihop poäng som du så småningom kan byta till olika erbjudanden, som exempelvis trisslotter, blomstercheckar och prenumerationer. Det spelar ingen roll om du läser tidningen ofta eller sällan, om du är prenumerant eller inte. Dessutom svarar du självklart bara på våra frågor när du själv önskar.

 

Klicka här för att anmäla dig till Hemmets läsarpanel >>

 

Undersökningen genomförs av RAM (Research and Analysis of Media). Genom att klicka på länken nedan kommer du till en sida där du blir ombedd att registrera dina uppgifter. Personuppgifter som lämnas till RAM i samband med registreringen, såsom namn, adress, telefonnummer, kommer bara att användas för att administrera undersökningen. RAM lämnar inte ut personuppgifter till tredje part. Du kan när som helst avsluta din medverkan genom att meddela detta till RAM via e-mail.


Annons
Senaste från Hemmets