Annons

Annons

Läckra kantarellkrustader

Med färdiglagade krustader och smörstekta kantareller fixar du snabbt bjudmaten.

Dela
(5)

Läckra kantarellkrustader

4 port
8 krustader, stora färdiglagade

½ liter kantareller
2 msk smör
salt och peppar
2 msk vetemjöl
1 msk portvin
2 dl vispgrädde
färsk oregano

Ugn 200°

 

Gör så här

1. Ansa och skär kantarellerna i bitar om de är stora. Stek dem i smöret.

Annons

2. Krydda med salt och peppar. Pudra över mjölet och rör om. Tillsätt portvin och vispgrädde, låt puttra tills stuvningen tjocknar. Rör om under tiden.

3. Fyll krustaderna med blandningen, toppa med oregano.

 

Läs mer

Varm smörgåstårta med kantareller

Krämig kantarellpaj

Höstgott med filé och kantareller

 

Av Janet Gustavsson

Foto: Erik Karlsson



 

Läs mer om:

Dela
(5)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…