Annons

Annons

Krämigt och gott med saffransdoftande gratäng

Dela
(0)

Skaldjursgratäng

Skaldjursgratäng

2 port

Fräs 1 hackad gul lök, ½ tärnad röd paprika, ½ tärnad grön paprika och ½ krm saffran i 1 msk smör. Vänd ner 75 g väl avrunna räkor och 75 g väl avrunna kräftstjärtar. Blanda 250 g keso, 2 ägg, 1 krm salt och 1 krm svartpeppar. Vänd ner grönsaker och skaldjur, fördela i liten ugnsform och strö över 1½ dl riven ost, 17%. Grädda i ugnen i 200° ca 30 min. Servera med sallad av 1 dl riven morot, 1 dl finstrimlad vitkål och ½ dl riven rödbeta.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Av: Carolina Soudah Foto: Hanneke Bonthuis



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…