Annons

Annons

Nu är Idoljuryn komplett: Kishti Tomita gör comeback

Idoljuryn har fått sin fjärde medlem. Och det är en riktig veteran som gör comeback – Kishti Tomita var med redan när Idol startade 2004. "Jag ser verkligen fram emot att få se och höra vilka nya förmågor som vuxit upp under de år jag inte har varit med i Idol", säger hon i ett pressmeddelande.

Dela
(43)

Med röstcoachen och sångerskan Kishti Tomita blir Idoljuryn komplett – sedan tidigare är det klart att Nikki Amin fortsätter en säsong till och att förre jurymedlemmen Anders Bagge samt stjärnproducenten Alexander Kronlund också hoppar på tåget för att hitta nästa stora svenska artist.

Annons

Foto: Fredrik Lerneryd/Aftonbladet/IBL Bildbyrå

Kishti Tomita, som var med när Idol startade 2004 och satt med i juryn ända fram till 2007, är peppad inför att träffa alla potentiella artister.

– Jag ser verkligen fram emot att få se och höra vilka nya förmågor som vuxit upp under de år jag inte har varit med i Idol. Det finns säkert de som var för unga att söka när jag var med sist, och det ska bli så kul att få träffa dem nu på auditionturnén, säger Kishti Tomita i ett pressmeddelande från TV4.

Hittade Måns Zelmerlöw

När det begav sig var Kishti med och hittade flera av de artister som i dag räknas till de mest populära i landet.

– Det känns väldigt roligt att få tillbaka ännu en tittarfavorit till programmet. Kishti var med och hittade stjärnor som Darin, Måns Zelmerlöw och Loreen. Hon är en av Sveriges bästa sångcoacher och är den sista pusselbiten i årets fantastiska jury, som man måste säga är en riktig all-star jury, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent, TV4 i pressmeddelandet.

Auditionstäder och datum för Idol:

18 mars: Malmö (Slagthuset)

1 april: Stockholm (Tele 2 Arena)

9 april: Skellefteå (Folkparken Skellefteå)

15 april: Jönköping (Spira)

Text: Minna Wallén-Widung

 


Läs mer om:

Dela
(43)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…