Annons

Annons

Kikki klar för ”Så mycket bättre”

Folkkära artisten Kikki Danielsson är klar för årets upplaga av "Så mycket bättre" i TV 4. " Det ska bli väldigt spännande", säger Kikki Danielsson i Nyhetsmorgon.

Dela
(357)

Foto: TV 4

Foto: TV 4

Sångerskan Kikki Danielsson, 64 är den första klara deltagaren till årets upplaga av ”Så mycket bättre”. Det avslöjades i kanalens Nyhetsmorgon på måndagen.

Sångerskan har fått frågan om att vara med förr men tvekat tidigare. Men nu är det alltså klart att Kikki Danielsson ställer upp i den sjunde säsongen av programmet.

Annons

Kikki Danielsson är country och dansbandssångerska och slog igenom stort när hon sjöng med Wizex. Kikki har flera svenktoppshitar på sitt cv och har dessutom flera uppträdande i melodifestivalen i bagaget. Både i eget namn med Bra vibrationer till exempel och med gruppen Chips och Dag efter dag.

Andra namnet klart

Förutom Kikki Danielsson är det klart att singer-songwritern Tomas Andersson Wij kommer att vara med i programmet. Tomas Andersson Wij är bland annat känd som Evert Taubestipendiat och ledde TV-programmet Tomas Andersson Wij spelar med i SVT 2016. Tomas Andersson Wij jobbar för närvarande på sitt tionde album med Deportees som kompband och är ute på en stor Sverigeturné.


Foto: Karin Törnblom / IBL

 

 


Läs mer om:

Dela
(357)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…