Annons

Annons

Kikki Danielsson efter SVT:s presskonferens: Kommer söka akut vård

Kikki Danielsson satt i rullstol under SVT:s presskonferens. Under stora smärtor fick hon bli eskorterad in på scen. – Jag slog i gatan, satan i gatan!, säger hon till Expressen.

Dela
(224)

Kikki under SVT:s press konferens. Bild: SVT

Kikki under SVT:s press konferens. Bild: SVT

Under tisdagen presenterades hela startfältet för Melodifestivalen 2018. Så gott som alla 28 deltagarna var på plats under SVT:s direktsända presskonferens.

Kikki Danielsson, som är ett av de stora namnen, ska delta i den första delfinalen den 3 februari i Karlstad med countrybidraget ”Osby Tennesse”. Där kommer hon bland annat möta Edward Blom, Sigrid Bernson och Benjamin Ingrosso.

Annons

Men när det var Kikkis tur att visa upp sig för kamerorna så var det med stor smärta hon tog sig upp på scenen. Hon hade gjort sig illa när hon var på väg till studion och skadat benet och foten illa, skriver Expressen.

Gilla Hemmets på Facebook

– Jag snubblade på trottoarkanten i morse när jag skulle bli hämtad. Jag slog i gatan, satan i gatan!, säger hon till tidningen.

Kikki leds in på scen efter morgonens skada. Bild: IBL

Kikki leds in på scen efter morgonens skada. Bild: SVT

Ska söka akut vård

Trots de stora smärtorna fanns det ingen tid att åka till sjukhuset. Istället fick hon sitta i rullstol innan det var hennes tur att gå upp på scen och sen ledas in med hjälp av låtskrivaren Sören ”Sulo” Karlsson och en man från SVT:s produktionsteam.

Kikki säger till Expressen att hon kommer söka akut vård direkt efter presskonferensen.

– Jag tror inte att foten är av. Jag hoppas på en stukning, säger artisten.

Kikki Danielsson har varit med nio gånger i Melodifestivalen och vunnit två gånger.

Läs mer:

Här är ALLA artister som tävlar i Melodifestivalen 2018


Läs mer om:

Dela
(224)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…