Annons

Annons

Kärlekslycka! Harry och Meghan Markle har förlovat sig

Skådespelerskan gifter in sig i den brittiska kungafamiljen!

Dela
(144)

Vilken förlovningsyra! Meghan Markle, 36, har tagit ett jättekliv in i den brittiska kungafamiljen – och bröllopet blir redan i vår! En jätteförändring för den amerikanska tv-stjärnan Meghan Markle, som nu har avslutat skådespelarkarriären och har satt punkt för sin roll som Rachel Zane i den populära tv-serien ”Suits”.

Annons

Prins Harry, 33, friade i London tidigare i november, efter att ha fått drottning Elizabeths tillåtelse. Han berättar att han anhöll om Meghans hand och fick välsignelse av båda hennes föräldrar. Hennes mamma Doria Radlan, 60, arbetar som terapeut och yogainstruktör (och är känd för sina coola dreadlocks). Pappa Thomas, 72, är pensionerad ljussättare med holländska och irländska rötter.

Meghan och Harry träffades sommaren 2016, vid ett party på Somerset House i London, och lyckades bara hålla sitt förhållande hemligt i några månader. Nu strömmar gratulationerna in, drottningen är ”delighted” och prins Charles och Camilla meddelar via Twitter att de inte kunde vara gladare. Men eftersom Meghan är skild kan hon och Harry inte gifta sig i Westminster Abbey.

Meghan har nu lämnat sitt hus i Toronto och hennes hundar sitter i karantän i London. Brittiska hovet meddelar att de kommer att bo i prinsens lilla hus Nottingham Cottage på Kensington Palace.

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Svensk Damtidning och är skriven av Helena Wiklund

Läs mer:

Prins William om Kates graviditet: ”Vi har testat allt”


Läs mer om:

Dela
(144)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…