Annons

Annons

Kalle Moraeus shoppingbegär: ”Fyra år av totalt vansinne”

Sedan Kalle Moraeus skilde sig för fyra år sedan har han gått loss i affärerna och köpt flera bilar, skotrar och motorcyklar. Och det hela har gått lite överstyr. "Nu är ju snart pengarna slut", säger han i veckans avsnitt av "Skavlan".

Dela
(69)

Kalle Moraeus har tidigare berättat om sitt stora intresse för bilar och andra motorfordon. Under åren han var gift småbarnspappa fanns inte riktigt tiden att underhålla intresset, men för fyra år sedan skilde han sig från hustrun Anita Moraeus. Sedan dess har hans intresse fått ny glöd.

Annons

Kalle Moraeus gästar veckans avsnitt av ”Skavlan”. Bild: SVT

I ”Skavlan” berättar musikern och programledaren om hur det gick till när han köpte sin första sportbil, något han drömt om sedan barnsben.

Gilla Hemmets på Facebook

– Det var en chock, bilen alltså. Den kom som en överraskning. Jag stod där i affären och insåg att nu kan jag köpa vad jag vill, när jag vill. Inom det jag har råd med då, säger han i programmet.

Skavlan: ”Du behöver en fru”

Kalle Moraeus bästa vän och följeslagare de senaste åren har varit katten Benny. Men i höstas dog katten och nu är Kalle Moraeus ensam i huset hemma i Orsa. Programledaren Fredrik Skavlan undrar vad musikern ska köpa härnäst, som plåster på såren efter Bennys bortgång.

Kalle Moraeus gästar Fredrik Skavlan tillsammans med skådespelaren Kristofer Hivju. Bild: SVT

Men nu är Kalle Moraeus osäker på om det blir flera vrålåk i samlingen.

– Ja, nu är jag mera inne på… Alltså jag har ju haft fyra år av totalt vansinne. Jag har köpt två, tre bilar, två skotrar, två motorcyklar, säger han i programmet.

– Du behöver en fru! Någon måste säga stopp, säger Fredrik Skavlan.

Kalle Moraeus: ”Måste börja sälja”

Och Kalle Moraeus kan inte göra annat än att hålla med.

– Ja, för nu är ju snart pengarna slut också. Jag måste börja sälja lite. Är du intresserad av en motorcykel?

”Skavlan” sänds fredagar klockan 21.00 i SVT1 och SVT Play.

Läs mer:

Kalle Moraeus om sitt dolda handikapp: ”Inte så enkelt”


Läs mer om:

Dela
(69)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…