Annons

Annons

Julmys går inte att köpa för pengar

Dela
(0)

Star

 

…och speciellt inte på Ikea! Nu har jag varit på Ikea två gånger för att försöka skapa något sorts svenskt julmys här hemma. Men fyra kuddar, två plastkransar, en adventsljusstake och en gigantisk silverstjärna räcker inte, inte ens i kombination med den enda julduk (lapptäcke, hemmasydd, av mig) jag fick med mig i flyttlasset.

Annons

Jag behöver:

pepparkaksdoft, apelsiner med nejlikor, en Hemmets Veckotidning med nya, trevliga julrecept. Brantevikssill, vörtbröd och nymortlad kryddpeppar. Ostrukna lusselinnen, julmarknader, julgardiner (hos grannen, mina orkar jag sällan byta). Måns Zelmerlöw och Agnes som sjunger All I want for Christmas is you. Jultomtar, några fula. Julkort, en hel hög. Min kör. En halmbock som smutsar ner. Sönderlästa leksakskataloger. Misslyckat julgodis.

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…