Annons

Annons

Jon Henrik Fjällgrens kärlekslycka: ”Känns väldigt bra”

Jon Henrik Fjällgren har träffat kärleken. Hans helt nya låt "Hon var vacker" handlar om den nya flickvännen. "Det känns väldigt bra, det är en varm och kärleksfull tjej", skriver Jon Henrik Fjällgren i ett mejl till Aftonbladet.

Dela
(659)

Artisten Jon Henrik Fjällgren gjorde succé i Melodifestivalen med ”En värld full av strider” tillsammans med artisten Aninia.

Jon Henrik Fjällgren i Sommarkrysset. Bild: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå

Jon Henrik Fjällgren har träffat kärleken!

Men trots all framgång har han haft det tufft på det personliga planet. Tidigare i år fick han diagnosen posttraumatisk stressyndrom. Diagnosen har gjort honom mer stresskänslig och tvingat honom att trappa ner.

Annons

Nu släpper han ny musik. Tillsammans med Tony Malm har han skrivit låten ”Hon var vacker”. För Aftonbladet avslöjar artisten att låten är tillägnad till hans nya flickvän.

Gilla Hemmets på Facebook

”’Hon var vacker’ handlar om många saker, men delvis mycket om hur känslan är när man träffar den rätta. När man får den underbara känslan av att vara kär”, skriver han i ett mejl.

Träffades genom vänner i Norge

Han berättar att paret träffats genom gemensamma vänner i Norge, men vill inte dela med sig av några närmare detaljer just nu.

”Hon vill helst vara privat just nu, men hon har också samiska rötter. Vi försöker att ses så mycket som det går just nu.”

Och kärlekslyckan går inte att ta miste på.

”Det känns väldigt bra, det är en varm och kärleksfull tjej”, skriver han till Aftonbladet.

Jon Henrik Fjällgren. Bild: Ola Axman / IBL Bildbyrå

Extrajobbar som väktare

Jon Henrik Fjällgren slog igenom i Talang 2014 och vann hela tävlingen.

Men trots publikens kärlek, har artisten inte alltid känt sig helt bekväm med rampljuset. Han har alltid varit tydlig med att han vill ha kvar ett ben i den ”vanliga” världen.

Fynda från oss: Revolutionerande plattborste

Få glansigt och rakt hår på bara någon minut med denna praktiska plattborste! Köp den i vår webbshop till ett riktigt bra pris!

Vid sidan om sitt artisteri jobbar Jon Henrik Fjällgren som renskötare i Mittådalens sameby i Härjedalen. Nyligen tog han även ett extrajobb som väktare i Norge.

Läs också:

Jon Henrik Fjällgren om det svåra vägvalet 


Läs mer om:

Dela
(659)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…