Annons

Annons

Johannes Brost om erkännandet: Satt jag i köket innan?

Skådespelaren Johannes Brost är ingen expert på fiske – men får alltid napp, enligt egen utsago. I "Fiskefeber" med fiskeprofilen Claes ”Svartzonker” Claesson diskuterar han mörker, Guldbaggar men får också ett fiskenamn. "Jag har väldigt lätt till skratt", säger Johannes Brost i programmet.

Dela
(0)

I Kanal5-programmet ”Fiskefeber” bjuder Claes ”Svartzonker” Claesson ut olika kändisar till sitt landställe i Roslagen för att dela med sig av fiskets ädla konst.

Johannes Brost. Bild: Kanal5

Den här veckan är det skådespelaren Johannes Brost som gör fiskeprofilen sällskap. Tillsammans ska de försöka fiska upp en och annan lömsk gädda. Dessutom hinner de med en hel del samtal.

Annons

Och enligt Claes ”Svartzonker” Claesson är Johannes Brost precis som han förväntar sig: rak, skönt och härlig. Han beskriver honom också som en levande legend som gjort allt.

– Där håller jag faktiskt med dig. Jag tycker att det är så roligt att man ska kunna roa, man ska kunna spela drama, man ska kunna dansa, och man ska kunna göra allting. Det är mitt motto. Men det klart man fått skit för det. När jag fick en Guldbagge för den här filmen ”Avalon” stod det i flera tidningar att nu har han kommit in i de fina salongerna. Då tänkte jag: ”Var fan var jag innan, satt jag i köket då?”, säger Johannes Brost i ”Fiskefeber”.

Bild: Kanal5

I programmet pratar han också om att våga visa sitt mörker.

– Man ska ta fram det där svarta i en, som gör att man kommer till den där vändpunkten när man glider upp i en himmelsblå tillvaro i stället rent mentalt. Då ser man det hela positivt. Jag har mycket lätt för att skratta, för jag tycker att det är så mycket annan skit i livet, så då är det trevligt att ha det lite trevligt.

Döps till Krooken

Claes ”Svartzonker” Claesson är känd för att göra sina egna fiskedrag. I programmet låter han Johannes Brost prova på konstformen.

Fiskeprofilen Claes ”Svartzonker” Claesson. Bild: Kanal5

Tillsammans kommer de dessutom fram till Johannes Brost fiskarnamn – inspirerat av hans roll som Järnarmen Manfred i ”Jönssonligan dyker upp igen”.

– Kroken ska jag förstås heta i fiskesammanhang. Krooken med två o, säger Johannes Brost i programmet.

Fiskefeber sänds på söndagar klockan 19 i Kanal5!

Läs mer:

Glöm pengar – nu vet forskare vad som verkligen gör dig lycklig


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…