Annons

Annons

Jill Johnsons hårda krav inför nya säsongen: ”Det är ju en ganska intim grej”

Artisten Jill Johnson är mycket noga med hur allt går till inför sin tredje säsong av TV-programmet “Jills veranda”. För att säsongen skulle bli av hade hon ett särskilt krav. “Det har varit väldigt viktigt för mig”, säger Jill Johnson.

Dela
(64)

Det var länge oklart om svenska folket skulle bjudas på mer country i TV-sofforna framför en tredje säsong av det populära ”Jills veranda”. Programledaren och sångerskan Jill Johnson velade, men bestämde sig till slut att bjuda flera artister till sin veranda i Nashville.

Annons

– Det här är någonting som jag vårdar och jag vill inte vattna ur det. Men jag kände att det fanns väldigt mycket kvar att göra, säger Jill Johnson till SVT:s Kulturnyheterna i en tidigare intervju.

Gilla Hemmets på Facebook

Men inför den tredje säsongen har hon ställt hårda krav på produktionen. Hon vill att det ska vara samma fotografer som jobbar som under de andra två säsongerna, skriver Expressen.

– Det har varit väldigt viktigt för mig, det är ju en ganska intim grej att vara sig själv inför dem. Det har varit ett starkt önskemål, berättar Jill Johnson.

tvhösten

Jill Johnson på sin veranda. Bild: IBL

I november kommer vi få se gäster som Maxida Märak, Mia Skäringer, Lisa Nilsson, Ana Diaz, Dregen och Erik Lundin på verandan.

– Jag är väldigt glad för det känns som att alla artister brinner väldigt starkt för det som de kommer hit med oavsett om det är en åsikt, en passion eller övertygelse, säger Jill Johnson till SVT.

Sorg och turnéer

Under sommaren har sångerskan varit på jubileumsturné för att fira att hon och bandet har spelat i tio år tillsammans. Dessutom är hon aktuell med en ny EP där hon bland annat berör uppbrottet från Håkan Werner.

Paret ansökte om skilsmässa i mars i år och tillsammans har de döttrarna Havanna och Bonnie Lee. Jill Johnson har varit väldigt öppen med hur hon har mått efter separationen.

Jill Johnson. Bild: IBL

– Media har gjort en en jättegrej, så klart, av mitt privatliv det senaste året. Jag har varit ganska öppen med att det varit den största sorgen någonsin. Det är väl något jag kommer få jobba på ett bra tag till, sa hon tidigare till TT.

Förutom att vi kan se Jill Johnson på SVT i höst, ska hon även vara med i showen ”That’s Life” på Gothia Towers i Göteborg.

 

Läs också:

Jill Johnson om skilsmässan: ”Största sorgen någonsin”


Läs mer om:

Dela
(64)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…