Annons

Annons

Jessica Almenäs: ”Lillebror har fått ett namn!”

Jessica Almenäs tredje son har två veckor efter förlossningen fått sitt namn, avslöjar programledaren i ett nytt blogginlägg: "Äntligen har vi bestämt vad han ska heta!"

Dela
(265)

För två veckor sedan välkomnade programledaren Jessica Almenäs sin tredje son – pappan är pojkvännen tillika handbollsproffset Patrik Fahlgren. Jessica Almenäs la då upp den första bilden på sonen iklädd en ljusblå filt på Instagram, med texten: ”En ny liten världsmedborgare säger hej”.

Annons

 

En ny liten världsmedborgare säger hej 👋🏻👶🏼 #bebis #newborn #nyföding #hejtillpubliken

Ett inlägg delat av Jessica Almenäs (@jessicaalmenas)

Under sina första två veckor i livet fick han heta kort och gott ”lillebror” medan Jessica och Patrik funderade på rätt namn.

”Ni är många som undrar vad han heter. Eller ska heta. Han har inget namn än. Vi känner på några olika, men jag tror jag väntar med att avslöja det tills vi har bestämt oss”, skrev hon förra veckan i sin blogg.

Men nu har paret alltså bestämt sig, avslöjar Jessica i en ny Instagram-post.

Läs även: Babylycka för Jessica Almenäs!

I bloggen berättar hon att sonens fullständiga namn blir Sam Erik Nicolai Almenäs-Fahlgren, med tilltalsnamnet Sam.

”Det är inte helt enkelt med pojknamn, innan han föddes hade vi en lista på säkert 20 namn och inget kändes mer aktuellt än något annat. Men så kom han ut och det är faktiskt ingen myt att man ‘ser’ på barnet vad hen heter. Vår lilla kille är definitivt en Sam”, skriver hon.

Läs även: Här är de trendigaste babynamnen just nu

Namnet Erik förekommer på båda sidor av släkten. Det är Patriks andranamn och ett släktnamn från hans sida av familjen. Dessutom hette Jessicas farfar Erik, så namnet kändes passande för båda föräldrarna.

”Nicolai tyckte vi bara var fint. Och så får man ju sen första juli heta dubbelnamn igen så Almenäs-Fahlgren fick det bli för rättvisans skull, haha”, skriver Jessica.

Artikeln publicerades först på Femina och är skriven av Malin Karlberg

 

Träna hemma – med ett gummiband

Ett gummiband är det perfekta träningsredskapet som du kan ha med dig överallt och träna hela kroppen med – på den nivå som passar dig!

Läs mer och beställ direkt från oss här!


Läs mer om:

Dela
(265)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…