Annons

Annons

Jag vill så gärna träffa en tjej!

Dela
(3)

RELATIONER. Jag har aldrig haft en tjej fast jag är 34 år. Jag lever ordentligt och varken röker eller dricker och har en egen lägenhet. Jag får lite hjälp med att städa för det är jag inte så bra på. Mina föräldrar hjälper mig också en del för jag klarar inte allt själv.

Annons

Men jag vill gärna träffa en tjej och leva ett normalt liv. Jag brukar spela innebandy i ett lag och har kompisar där. Nu har jag blivit kär i en tjej som bor i en annan stad. Henne vill jag gifta mig med och bo ihop med men jag vet inte om hon vill eller om hon redan har en kille. Hon kanske inte vill bo i min stad. Har du något bra tips till mig?
En kille

Det är jättesvårt att veta om den här tjejen har en kille, om hon kommer att tycka om dig och om hon i så fall vill flytta till dig. Jag förstår att du tänker mycket på allt det här, speciellt om det är första gången du är kär. Att vilja träffa någon och leva tillsammans är en helt normal önskan men det är inte alltid så lätt. Det är mycket som ska stämma.

Jag tycker att du ska börja med att försöka få kontakt med och lära känna den här tjejen. Hur har du träffat henne? Känner du någon som känner henne? I så fall kanske du kan se till att ni träffas igen och börja prata med henne. Fråga om hon vill följa med och fika, gå på bio eller något annat trevlig. Då kommer ni båda känna om ni trivs att umgås. Har du riktig tur blir ni båda kära i varandra och kanske kommer att gifta er i framtiden. Hoppas kan man alltid, men säker kan man aldrig vara. Lycka till!

 

Har du en fråga om relationer? Mejla oss här! 


Läs mer om:

Dela
(3)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…