Annons

Annons

Jag var säker på att jag skulle göra bort mig!

Dela
(0)

När På spåret nu drar igång igen är vårens vinnare Johanna Koljonen givetvis på plats i kupén, tillsammans med parhästen Marcus Birro. Att det skulle gå så bra för dem under förra säsongen hade Johanna dock aldrig kunnat drömma om när hon tackade ja till att vara med. Dels hade hon aldrig sett programmet, och dels fick hon panik när hon förstod vad hon gett sig in på.

Annons

– Jag trodde jag skulle få hjärtslag! Jag hade förstått att På spåret var en frågesport, men jag förstod inte att det skulle vara så otroligt svårt! Jag kunde inte avkoda språket, de där lustiga ledtrådarna i resefilmerna. Jag var helt övertygad om att jag skulle göra bort mig!

Mer om Johanna Koljonen läser du i Hemmets Veckotidning nr 48. Här får du också veta vilka hon och Marcus Birro tävlar mot i vinter – och så ger vi dig möjlighet att testa dina geografikunskaper i vårt roliga På spåret-test!

Foto: Bo Håkansson/Bilduppdraget/SVT


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…