Annons

Annons

Jag tröttnade på min man – och fick känslor för en annan

Dela
(0)

RELATIONER. Jag levde i ett äktenskap där jag inte fick någon uppskattning av min man. Det kändes som om han inte brytt sig om mig på länge. Jag har behov av uppskattning och började chatta på nätet med några män. Det var inget snuskigt utan bara som vanliga brevvänner. Det var särskilt en man som jag fick kontakt med. Han var så uppmärksam och skrev så fint till mig. Jag fick starka känslor för honom och funderade på att lämna min man. Men innan jag hunnit bestämma mig råkade min man få syn på min konversation med den här mannen. Han skrev till honom att jag var gift och att han skulle sluta skriva till mig. Plötsligt blev tonen helt annorlunda hos den här mannen och han var arg och kallade mig massa fula saker. Sedan slutade han helt att skriva. Jag blev bestört och undrade hur han kunde svänga så. Jag kände mig så sviken och ledsen för jag mådde så bra av att läsa alla hans fina ord. Min man var först sur och arg men blev sedan snällare och mer uppmärksam. Nu känns det skönt att ha min familj men jag är ändå ledsen och vet inte riktigt hur jag ska hantera det här. Vad säger du om detta?
Ratad

Annons

Det är lätt hänt att man söker bekräftelse på annat håll om man känner att man inte blir sedd och uppskattad i ett förhållande. Ändå lever man lite farligt när man börjar chatta och ha kontakt med andra män via nätet. Det är på ett sätt som att vara otrogen. Du fick starka känslor för den här mannen trots att ni aldrig träffats. Det är förstås lätt att smickras av vackra ord men ingen vet egentligen hur det hade varit om ni träffats i verkliga livet. Det är inte säkert att det hade känts lika rätt och bra då. Så kanske hade du tur i oturen att du inte lämnade din man för brevflirten. Det är däremot inte så konstigt att förstå att han reagerade negativt och slutade skriva. Han kände sig säkert lurad och förd bakom ljuset när han fick reda på att du var gift. Hur skulle du själv ha känt? Att din man först blev arg är inte heller konstigt, för han blev också bedragen. Men det förde det goda med sig att han dels började se dig med andra ögon, dels att du själv också började uppskatta din familj och det du faktiskt har.

Har du en fråga om relationer? Mejla oss här! 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…